Anbefalinger

Hvad kunderne siger

Piskesmæld forsvundet!

For 2 år siden var jeg med i en bilulykke, som resulterede i piskesmæld. Jeg har efterfølgende døjet med hovedpine, nakke- og rygsmerter dagligt. Jeg har været behandlet af fire fysioterapeuter, og intet har fjernet smerterne helt. Efter få behandlinger hos Tora er hovedpinen og smerter nu væk.

Tora er meget omhyggelig og ikke mindst utrolig kompetent. Jeg vil gerne give Tora min største anbefaling. 

Katrine - MSC

Utrolig veludviklede

evner

Jeg kan varmt anbefale Tora Maria. Hun har en utrolig veludviklet evne til at vide præcis hvor hun skal sætte ind. Jeg er kommet hos hende igennem år med forskellige skavanker og hun kan ALTID hjælpe mig. Det er dejligt at vide at man altid kan få hjælp hos hende, om det er kraniosakral terapi, massage, zoneterapi eller akupunktur.

 

Jeg kan kun sige… PRØV DET

Charlotte - Profilshop

Flere års smerter væk

Hej Þóra. Jeg vil bare gerne sige tak for hjælpen. Du har gjort mere for mig på en time end fysioterapeuter har gjort for mig de sidste 20 år!


Jeg vil helt sikkert anbefale dig til alle der har brug for hjælp! 

Nanna - Privat kunde

Kronisk hovedpine er væk!

Jeg var for 12 år siden med i en bilulykke, som resulterede i piskesmæld og hjernerystelse. Jeg har siden da døjet med hovedpine dagligt, især om aftenen. Jeg har prøvet forskellige behandlinger mod det, bla. fysioterapi, kiropraktor, akupunktur mv. Intet har hjulpet, så derfor har jeg vænnet mig til at altid have hovedpine når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg har fået 4-5 behandlinger hos Tora og nu er hovedpinen væk! Jeg kan helt klart anbefale Tora, hun gør et fantastisk arbejde. 

Sabrina - Martin Becher