Behandlinger

BEHANDLINGER

MASSAGE TIL ARBEJDSPLADSEN

Dine medarbejders velvære, er en stor faktor i hvor effektive de er på arbejde. Når du, som arbejdsgiver investerer og engagerer dig, i medarbejdernes personlige trivsel, kan det have effekt på hverdagens arbejdsopgaver og overordnet livskvalitet. 


Efter den nye sundhedsordning, kan din virksomhed trække massage til dit personale fra i skat.

Behandlingsformer

Som udgangspunkt kombinerer jeg 3 teknikker i min behandlingsform, for det bedste resultat. Kombinationen af disse teknikker, gør det muligt at lindre ubehag og ømme muskler, præcis der hvor du har behov for det.

Det er muligt at ønske en behandling frem for den anden. Ingen behandling er ens, da hver enkelt behandling bliver skræddersyet efter jeres personlige behov.

KRANIOSAKRAL TERAPI

Kraniosakral terapi kommer til udtryk ved at knogler, øverste del af din rygrad og dine korsben bliver behandlet. Målet med kraniosakral terapi er at frigive trykforbinding omrking problemområdet, som lindrer stress og dulmer smerte.

TRIGGERPUNKTER

Shiatsu Massage

Triggerpunkter er kalk og andre kemikalier, som blokeres i musklen og derefter udløser smerte i nerverne. Ved at trykke på punkterne mærker man i et øjeblik forøget smerte, men derefter forsvinder den på 20 sekunder.

Shiatsu er en massageterapi, som blev udviklet i Japan. Navnet stammer fra det Japanske udtryk for "Fingertryk" og indebærer at lægge pres på bestemte punkter på kroppen og bevæge sig fra punkt til punkt i en rytmisk sekvens.

Information om terapierne

Kraniosakral Terapi

Kraniosakral terapi (CST) er en ikke-invasiv form for terapi. Terapien er hands-on, hvor formålet er at styrke kroppens helberedende evner.


Under en behandling, vil behandleren berøre kroppen let, hvorledes det siges at påvirke trykket og sirkulationen af cerebrospinalvæsken, som er væsken omkring hjernen og rygmarven.


Processen menes at lindre smerter og dysfunktion i kroppen.


Flere studier har indikeret at CST er effektivt mod visse former for smerter, herunder Fibromyalgia, angst,  stress, sklerose med flere.

Triggerpunkter

Triggerpunker er følsomme områder i muskel eller bindevæv, hvor der opleves smerte når de komprimeres.

Ved at trykke på et triggerpunkt, kan det forårsage smerte hvilket kan hjælpe med at identificere området som genererer smerten.


Triggerpunkter kan også være det aktuelle sted på kroppen, som forårsager smerten hvor Triggerpoint Myoterapi retter sig mod disse steder på kroppen, for at lindre muskelspasmer.


Ved behandling af triggerpoints, trykkes der skånsomt på det belastede område, hvor man mærker smerten øges, og derefter lindres den.

Shiatsu Massage

Shiatsu er en massageterapi, som blev udviklet i japan. Navnet stammer fra det Japanske udtryk for "Fingertryk" og indebærer at lægge pres på bestemte punkter på kroppen og bevæge sig fra punkt til punkt i en rytmisk sekvens.


Ved brug af "Akupressure", vil der blive anvendt pres på punkter på kroppen, som menes at være forbundet med stier kaldet "meridianer".

Ved at stimulere punkterne, sigtes der efter at fremme strømmen af vital energi (Chi) og fremme helberedelse i kroppen.


Shiatsu bruges ofte til at mindske stress og beskytte mod stressrelaterede sundhedsproblemer. Derudover siges det at shiatsu fremmer heling for tilstande som angst, gigt, rygsmerter, forstoppelse, hovedpine, søvnløshed med flere.